El despietat sicari sicilià Torpedo ha tornat, 18 anys després de protagonitzar les seves últimes aventures, de la mà del seu creador, el guionista Enrique Sánchez Abulí, que ha confessat el seu desig que el seu personatge arribi algun dia a la pantalla gran.

Encara que en la majoria de personatges del còmic el pas del temps no deixa petjada, no passa el mateix amb el sinistre i malcarat pistoler, perquè ha passat de viure el 1936 a 1972, l'any de l'estrena d' El Padrí, època en la qual ja és un sexagenari que ha guanyat en arrugues i quilos, ha perdut reflexos i vista i està afectat de Parkinson en una mà. Però a més, Torpedo 1972 canvia d'imatge, ja que Jordi Bernet va declinar tornar a dibuixar-lo i ara pren vida de la mà de l'argentí Eduardo Risso ( 100 bales) i es mostra a tot color, en lloc de l'habitual blanc i negre que l'ha caracteritzat.

Enrique Sánchez Abulí explicava que sempre ha vist Torpedo com «un personatge molt cinematogràfic», que «hi ha material per fer no una, sinó diverses pel·lícules», que fins i tot va escriure un guió de cinema i que va arribar a tenir algunes propostes per fer un film, però que les va desestimar en no veure-les viables o prou atractives.

Però als seus 72 anys, Sánchez Abulí no perd l'esperança que algun dia Torpedo arribi als cinemes i reitera que no li agradaria que es fes després de la seva mort com un homenatge post mortem.

El guionista promet que Torpedo 1972 tindrà continuïtat i avança que ja està treballant en una nova historieta que «possiblement sortirà per al Saló del Còmic de Barcelona de l'any que ve, però això també dependrà del dibuixant i dels compromisos que tingui».