Dimecres de la setmana vinent, dia 16 d'agost, a partir de les 10 del matí, ja es podran comprar les entrades per a les dues obres de teatre que es programen aquestes Festes del Tura a Olot. Concretament, es tracta de les comèdies Chefs i Homes, la comèdia musical.

El divendres 8 de setembre a les 9 de la nit es podrà veure a Olot Chefs, una representació a càrrec de la companyia Yllana, una divertida mirada sobre la gastronomia. A través del teatre gestual, els protagonistes es riuen dels cuiners estrella i de les diferents cuines i sabors d'arreu del món. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de confiar en un rocambolesc equip de cuiners per crear una recepta espectacular que li permeti mantenir les estrelles del seu restaurant.

El dia següent, el dissabte 9 de setembre, serà el torn de la representació d' Homes, la comèdia musical. Una proposta que es podrà veure a partir de 2/4 de 10 de la nit al Teatre Principal, i que compta en el seu elenc amb les actrius Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent, que es posen a la pell dels homes en un muntatge de nova creació signat per Sergi Belbel i Carol López que s'inspira en el text estrenat fa més de 20 anys per la companyia T de Teatre i que ja s'ha convertit en tot un fenomen teatral.