Música, llums, colors i molta energia van convertir dimarts el Festival de Cap Roig en una autèntica pista de ball. A l´espera del gran protagonista de la festa, Jason Derulo, el públic va ballar durant mitja hora a ritme de temes coneguts com Danza Koduro de Don Omar, Maria Maria de Santana i dels hits més electrònics del panorama musical.

Wiggle va ser, finalment, la cançó amb la qual Jason Derulo va irrompre a l´escenari de Cap Roig fent embogir el gairebé ple absolut del concert. «La millor festa del planeta està aquí», va declarar l´artista després d´interpretar Whatcha Say, el tema que el va llançar a la fama el 2009.

La festa va continuar amb Get Ugly, Marry me i The Other Side, i va explotar amb Swalla, l´últim èxit del cantant, compositor i ballarí nord-americà. Un repertori que va fer moure i ballar des del públic més jove al més gran, tots hipnotitzats per les espectaculars coreografies de Derulo i els seus quatre ballarins. D´aquesta forma, tot Cap Roig, des de les grades fins a l´escenari, es va convertir en una autèntica pista de ball.

En l´última part del concert, el cantant nord-americà va sorprendre amb temes com Dont Wanna Go Home, In my Head, Trumpets i Breathing. Fins i tot, en nombroses ocasions els ballarins de l´espectacle van robar el protagonisme a Derulo amb sensacionals exhibicions de break dance.

Finalment, dos grans temes que han sonat en totes les ràdios, Talk Dirty i Want to Want Me, van posar el punt final a les gairebé dues hores de concert. Una gran festa per acomiadar el Festival de Cap Roig 2017, que un any més ha batut rècord d´assistència, amb més de 46.000 espectadors en tot el festival.