ROSALÍA & REFREE · 21:00 HJARDINS DEL CONSELL COMARCAL

Rosalía & Refree presentaran el seu elogiat primer disc Los Ángeles. Rosalía no és flamenca per tradició sinó per sentiment i el reputat músic Raül Fernández “Refree” va aprendre a tocar flamenc per poder enregistrar un disc amb ella. La fusió dels dos és sorprenent i explosiva, un duet que ha encisat a la crítica musical i al públic.

JAIR DOMÍNGUEZ · 21:00HPLAÇA CATALUNYA

Jair Domínguez, periodista, escriptor, col·laborador de programes de ràdio i tele, i ara també, cantant i compositor actuarà a l’Acústica en format íntim, acostant el seu univers amb un llenguatge directe i sense pèls a la llengua.

BAD GYAL · 22:00PLAÇA CATALUNYA

Bad Gyal, l’artista catalana que més reproduccions té a Youtube, s’ha popularitzat com una de les màximes representants del trap i el dancehall en català.

C.TANGANA · 23:00 HPLAÇA CATALUNYA

C. Tangana un autèntic ídol de masses que ha revolucionat el panorama trap estatal, amb ritmes i lletres que no tenen pèls a la llengua. La seva connexió amb el públic més jove és total i les xarxes socials són el seu medi de difusió, dos dels seus hits “Antes de Morirme” i “Mala Mujer” sumen més de 25 milions de reproduccions a Youtube.

BUHOS · 00:30 HPLAÇA CATALUNYA

Present i futur del panorama musical català, Buhos és un dels grups festius referencials dels Països Catalans. Un públic fidel que ja supera els 70.000 seguidors a les seves principals xarxes socials i un últim disc que s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes de radio fórmula catalanes.