LA LLISTA DE FLAIXBAC · 17:00 HRAMBLA

La Llista, el programa on cada dissabte es repassen els èxits musicals i les novetats a Ràdio FlaixBac emetrà en directe des de l’Acústica. Una oportunitat única per veure en acció a Jordi Cuadras i el seu repàs als èxits del moment de la ràdio musical més escoltada de Catalunya.

SEMIFINALS SONA9 · 18:00 HPLAÇA CATALUNYA

L’Acústica tornarà a acollir una de les semifinals del Sona9. El concurs de nous valors musicals més important del país.

LLIBERT FORTUNY “ELECTROMÀGIC” · 18:00 HPLAÇA DE LA PALMERA

Llibert Fortuny, un dels grans jazzmen del nostre país, presentarà el seu espectacle familiar dissabte a la tarda a l'escenari plaça Palmera.

DONALLOP · 19:00 HBALCONADA PLAÇA JOSEP PLA

“Misteris de sa vida” és el segon àlbum del duet mallorquí DONALLOP, (Pere Bestard i Joana Pol). Fou enregistrat a Cadis als estudis del prestigiós productor Paco Loco. Aquest disc els ha permès experimentar amb el format de banda, eixamplant el seu so amb el format de quartet de pop, de la intimitat a la intensitat èpica afegides a la poètica de les harmonies vocals. Amb tot el format primigeni de la banda, el duet, conserva les seves qualitats inalterades, comunicació propera amb el públic, sensibilitat, potència i passió.

GOSSOS (GOSSOS PER MENUTS) · 19:00 HRAMBLA

Gossos, el mític grup de pop rock en català, oferirà un concert familiar dissabte a la tarda anomenat “Gossos per menuts” a l'escenari de la Rambla.

GEMMA HUMET · 2:00 HPLAÇA DE LA PALMERA

Gemma Humet, una de les veus a tenir més en compte del país, està d'enhorabona amb el seu nou disc Encara, una revisió de la cançó mediterrània que de segur donarà molt que parlar

PAVVLA · 21:15 HBALCONADA PLAÇA JOSEP PLA

Tothom parla de Pavvla, l'actriu de “La Riera” que és cantant i que triomfa a tots els festivals que trepitja. El seu pop de gènere indie, combinat amb electrònica i amb una veu suggerent és el que trobem a Creatures, àlbum que presentarà a Figueres.

THE EXCITEMENTS · 22:00 HPLAÇA CATALUNYA

The Excitements, el principal grup de soul i rhythm and blues del país trepitjarà per primera vegada l'Acústica, després de passar pels principals festivals d'Europa. La seva solvència dalt de l'escenari i l'energia de Coco, la seva cantant, fan d'aquesta, una de les millors bandes catalanes del moment.

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS · 22:30 HPLAÇA DE LA PALMERA

Maria Arnal i Marcel Bagés, un dels principals grups emergents de l'any, actuaran dissabte, per presentar 45 cerebros y un corazón. La seva fusió de folk, cançó electrònica i cançó d'autor, amb les guitarres punyents de Marcel i la veu sensual i encantadora de Maria fan d'aquest un dels projectes més interessants de l'any.

MANEL · 23:00 HPLAÇA CATALUNYA

El gran grup català de referència de la Darrera dècada, Manel, torna a l'Acústica dins la gira de concerts del disc "Jo competeixo". Un quart treball d'estudi que, com ha passat amb els anteriors, està farcit d'autèntics números u.

MORENA! · 23:30 HPLAÇA JOSEP PLA

Morena!, el seu personal estil batejat com “tradipatxanga”, els està portant a fer-se un nom al circuit de festa major. Molts els comparen amb Pomada.

BEBE · 00:00 HPLAÇA CATALUNYA

Bebe és una de les artistes estatals amb més credibilitat de l'escena musical. Popularitzada gràcies a cançons com “Malo” i per la seva lluita constant a favor dels drets de la dona està d'enhorabona amb l'èxit del seu darrer treball Cambio de piel, que presentarà al festival.

ELS AMICS DE LES ARTS · 1:00 HRAMBLA

Els Amics de les Arts, tot un clàssic de l’Acústica, estan d'estrena amb el seu nou disc. Actuaran a l'escenari principal per presentar les cançons del seu recent Un estrany poder.

GERTRUDIS · 1:30 HPLAÇA DE LA PALMERA

Gertrudis, un clàssic del mestissatge del nostre país, referència dels principals grups de fusió del moment, han tornat a l'actualitat amb Ara volo alt, un disc farcit d'èxits que els està fent viure un dels seus millors moments. Podrem veure la seva descàrrega d'energia dalt de l'escenari a ritme de rumba catalana, pop i reggae...