Olot va presentar ahir una programació cultural formada per més de 150 activitats entre exposicions, teatre, conferències i música, i també va donar a conèixer una renovada edició de l'agenda Olot Cultura que recull tota la informació i que es pot descarregar al web olotcultura.cat.

La programació d'arts escèniques proposa una mirada internacional amb espectacles de dos dels dramaturgs més importants del moment: Art, de Yasmina Rezza, i Boscos i Un obús al cor, de Wajdi Mouawad. També s'ha programat l'espectacle Twilight de la companyia suïssa Trickster-p, que es farà en el marc de Lluèrnia, i Nàdia, de la Conquesta del Pol Sud. Olot acollirà l'estrena de la Producció Nacional de Dansa: L'estol, de Roser López Espinosa i Many de Thomas Noone.

En l'àmbit musical es presenten artistes com Lídia Pujol, el Cantabile Cor de Cambra, Dàmaris Gelabert, El Petit de Cal Eril, Paco Candela, Marina Rossell, Andrea Motis i Wallace Roney i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Els Museus presentaran l'exposició Creences i religions. Llibertat, diversitat i conflicte, una mostra dedicada a Josep Clarà, una exposició de Ramon Planas, la mostra Llopart (40 artistes presenten obres inspirades en el llop) i una exposició fotogràfica que mostrarà els insectes que viuen en l'entorn de la Moixina.