Els acròbates de Kènia The Black Blues Brothers, el hip-hop enèrgic dels francesos Dyptik i la dansa urbana de Chey Jurado es van guanyar ahir el favor del públic als carrers de Tàrrega, on els espectacles gratuïts són majoria i les ganes de diversió intel·ligent són tradició.

Fira Tàrrega és una fira d'arts escèniques de carrer que fa temps que està oberta també a espectacles que necessiten locals tancats, espais no convencionals i aforaments petits.

Aquests últims solen ser de pagament, encara que barats, per evitar aglomeracions, però els espectacles de carrer gratuïts i lúdics segueixen sent l'ànima de la fira.

Així ho van demostrar The Black Blues Brothers, que van omplir tres funcions al Parc de Sant Eloi, amb les seves acrobàcies al ritme del rhythm & blues dels mítics Blues Brothers.

També molt aplaudiments van rebre els membres de la companyia francesa Dyptik, a la plaça de les Nacions, el cor de Tàrrega, on van col·locar una tanca i la van saltar ballant.

Poc abans de l'actuació de Dyptik, a la mateixa plaça dels Nacions, el ballarí Chey Jurado es va transformar en aigua i va interpretar les diferents formes i textures d'aquest element líquid, sòlid o gasós. Aquests són només alguns dels espectacles que aquests dies animen la vida a Tàrrega.