Dani Pérez serà l'encarregat enguany d'inaugurar els monòlegs del bar Cèltic de Girona el proper dimarts, dia 26. Cada dimarts a les 22.15 hores, el local del carrer del Riu Güell oferirpa un espectacle de comèdia en directe.

Pau Güell, responsable de comunicació del Cèltic, assegura que «molts monologuistes espanyols el consideren el millor local entre molts per practicar-hi comèdia i també catalogat com el 3r local més antic en actiu de comèdia de tot el territori peninsular».

La duració del cicle de monòlegs serà de setembre a juliol.

D'altra banda, cada dimarts de final de mes es programaran espectacles amb diferents monòlegs (Open Mic) presentats per l'artista gironí Dani Lagi, amb artistes gironins amaters.

Pel que fa al cicle de concerts acústics per aquesta temporada, s'amplia la programació musical a 2 dies setmanals que començaran el divendres dia 29. Hi haurà els grups de versions: Acoustic Dreams, Esbien i JukeBocs. I els dissabtes serà el torn dels grups emergents de tot tipus de música i d'arreu de les contrades. La major part dels actes seran gratuïts.