Després de l'aturada estiuenca, avui arrenca la nova temporada teatral de la sala La Planeta de Girona amb l'espectacle Fairfly, de Joan Yago.

Després d'haver exhibit a la sala gironina els espectacles L'Editto Búlgaro, Bluf , Sobre els fenòmens de merda i El profeta la temporada passada, torna a La Planeta una companyies catalanes més prolífiques dels últims anys, La Calòrica , amb el seu darrer espectacle Fairfly, avui a les 9 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda.

La companyia de teatre La Calòrica neix l'any 2010 formada per un grup de llicenciats de l'Institut del Teatre de Barcelona. El seu treball es basa en dos camps d'investigació: la vigència dels motius i les formes teatrals clàssiques en el diàleg estètic contemporani i el paper de l'humor en el tractament de les problemàtiques més serioses. Fairfly és una brillant comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria.

La temporada de la sala gironina de teatre continuarà el 30 de setembre amb la posada en escena de l'obra El muntaplats, de Harold Pinter, a càrrec de Teatre de la Selva. En aquesta obra, Ben i Gus són dos sicaris tancats en un tuguri esperant ordres dels de dalt per acabar amb la pròxima víctima.

Per al 7 d'octubre s'ha anunciat Les dones sàvies, de Ricard Farré i Enric Cambray, una obra ambientada a la França de Molière, i pel 3 de novembre, Barbes de Balena, d'Anna Maria Ricart i Mònica Bofill, una comèdia de costums amb un embolic familiar que posa en evidència un poeta mediocre.