La nova temporada teatral de Lloret de Mar, que inclourà 26 espectacles aquesta tardor, començarà el 13 d'octubre amb la versió de la companyia basca Tanttaka Teatroa de Florido Pensil Niñas, que narra el dia a dia de cinc noies sotmeses a l'absurda brutalitat del sistema educatiu de l'Espanya de la postguerra.

Altres obres seran Art, de Yasmina Reza (20 d'octubre), o Mundos de papel, un espectacle de circ a càrrec de la companyia andalusa Vol'e Temps.

Carinyo, de la companyia valenciana Pérez&Disla, Homes, la comèdia musical, un muntatge de nova creació de Carol López i Sergi Belbel, Pluja de Guillem Albà i Clara Peya, i la coreògrafa sevillana Raquel Madrid amb l'espectacle Hay cuerpos que se olvidan, són altres obres programades.

La companyia el Mirall de Blanes interpretarà Plou a Barcelona i també hi haurà On li fa mal? de la cia Sempre anem tard, entre altres espectacles a càrrec d'artistes locals.

El Teatre de Lloret recrearà el 10 de novembre el mític programa de televisió de Lloret Tal com Raja. CorseTeatre estrenarà Alta suciedad, i Ja Cobrarem estrenarà El foteta de Pallerols.

L'Asociación Hispano Americana de Lloret oferirà per tercer any consecutiu un concert de Nadal. El Casal de l'Obrera ha tornat ha programat els Pastorets pel 17 i el 26 de desembre.

Hi haurà a més espectacles familiars i la cartellera de cinema de tardor de Cineclub Adler.