Un dia, el músic Nito Figueras, beatlemaníac i admirador de la cantant Laura Simó, es va plantejar quin seria el resultat de fusionar algunes de les perles musicals dels Beatles amb la manera d'interpretar de Laura, que ell considera plena de matisos i musicalitat.

El resultat és White Pepper, un ventall de temes dos dels àlbums dels Beatles, adaptats per conjugar amb l'estil personal de Laura Simó.

El disc, que s'ha posat a la venda en format digital, vol ser un homenatge del compositor i pianista saltenc a dues de les joies musicals més importants dels Beatles, la banda més exitosa en la història de la música popular.

La seva enorme popularitat va donar lloc al fenomen social de la Beatlemania, i es va anar transformant, al mateix temps que les seves composicions se sofisticaven. Sargent Pepper (1967) i White Album (1968) en són dos clars exemples.

El millor àlbum

El primer, la revista Rolling Stone el situa com el millor àlbum de tots els temps. El segon va ser descrit com «gran, ple d'idees i ple d'una enorme varietat musical», segons la crítica.

La formació del projecte es completa amb tres dels músics més respectats del país: David Simó (bateria), Jordi Franco (baix elèctric) i Guim Garcia-Balasch (saxos i flauta).