Xavier Gens, director de 'La pell freda': "A Sánchez Piñol li hauria agradat ser Darwin"

La pel·lícula s'estrena al Festival de de Sitges i tracta sobre "la comunicació i sobre l'acceptació de l'altre"

12.10.2017 | 07:09
Una escena del film

Al director cinematogràfic Xavier Gens li va sorprendre molt quan Albert Sánchez Piñol li va dir que abans d'escriptor havia sigut antropòleg. "A Sánchez Piñol li hauria agradat ser Darwin", ha explicat en una entrevista.

En aquest sentit, ha manifestat que l'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'La pell freda', que ell mateix ha dirigit, és un homenatge a l'escriptor perquè "tingués la possibilitat a la gran pantalla de fer com Darwin, traslladar-se a una illa i descobrir una nova espècie".

'La pell freda', l'exitosa novel·la de Sánchez Piñol, s'ha estrenat al Festival de cinema de Sitges i arribarà als cinemes al 20 d'octubre. La cinta està protagonitzada per David Oakes, Aura Garrido i Ray Stevenson, i entre el seu repertori també hi ha John Benfield, Iván González i Ben Temple, entre altres.

'La pell freda' narra la història de dos militars destinats a una illa perduda enmig de l'oceà, que cada nit s'han de resguardar en un far de l'assetjament d'unes estranyes criatures marines. Els encarregats de fer l'adaptació cinematogràfica d'aquesta novel·la de terror, aventures i ciència ficció de Sánchez Piñol han estat Jesús Olmo i Fron Sheean. Els drets de traducció d'aquest llibre s'han venut en 37 llengües i s'ha comparat amb obres d'autors com Robert Louis Stevenson, Joseph Conrad i Howard Phillips Lovecraft.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema