El director de l'Escolia Politècnica Superior de la Universitat (UdG), UdGJoaquim Salvi El comiat es farà efectiu aquest divendres marcat pel que qualifica de "canvi d'etapa" entre la direcció del centre i el salt que espera fer al rectorat. Salvi fa mesos que va anunciar la seva candidatura i dibuixa ja unes línies mestres. "Penso en una UdG que escolti més", confia en una entrevista a l'ACN.

Una actitud que ha de servir per tenir "una mirada més costosa però a llarg termini" que integri "a tota la comunitat educativa" en la presa de decisions. Precisament, Joaquim Salvi creu que s'ha de parar especial atenció a les demandes dels estudiants "que són la raó de ser" de la UdG. Una altra línia de la seva proposta ha de passar per "recuperar la presència al territori" a través dels "diferents agents socials".

De la seva etapa de gairebé sis anys a la Politècnica, Joaquim Salvi en posa en valor l'aposta feta per la promoció després d'anys de pèrdua d'alumnes matriculats, l'aposta per a la innovació docent i la qualitat dels estudis i l'impuls al Patronat que ha permès millorar les vies de finançament.