L'Auditori de Girona va exhaurir ahir en hores les entrades per al concert que Manolo García oferirà a la Sala Montsalvatge el dia 6 d'abril de l'any vinent.

El concert de Girona serà la primera actuació i punt de partida de la seva gira de 2018. En aquesta gira, Manolo García presentarà el seu vuitè disc en solitari, després d'El Último de la Fila, que es publicarà la propera primavera.

La gira consta de dues parts: la primera tindrà lloc a teatres i auditoris durant els mesos de primavera i després continuarà en recintes de gran aforament durant l'estiu.

El cantant ha confirmat que realitzarà els assajos generals de la gira a l'Auditori de Girona els dies previs al concert. Les entrades es poden adquirir a partir d'aquest dimecres a la pàgina web de l'Auditori.

A més de Girona, l'artista actuarà a Jaén 14 abril, Auditorio La Alameda; Granada, 20 abril, Palacio de Congresos; Ex, 28 abril, Auditorio Rotonda del Parque; Valladolid, 4 maig, Centro Cultural Miguel Delibes; Roquetas, 11 maig, Teatro Auditorio; San Sebastián, 17 maig, Auditorio Kursaal; Santander, 19 de maig; Santiago de Compostela, 26 maig, Palacio de Exposiciones y Congresos de Galicia; Logroño, 1 juny, Riojaforum; Pamplona, 3 juny, Sala Principal Edificio Baluarte; Oviedo, 9 juny; Plasencia, 14 juny, Plaza de toros; Salamanca, 16 juny, Palacio de los Deportes Sánchez Paraíso; Córdoba, 23 juny, Teatro Axerquía; Cádiz, 30 juny, Puerto de Cádiz, Muelle Ciudad, Ciclo Músicas del Mar; Huelva, 7 juliol, Foro Iberoamericano de La Rábida.