Eduardo Noriega: «Tots hem estat còmplices de l´assetjament a les dones»

07.12.2017 | 07:14

L'actor Eduardo Noriega va assegurar ahir que és «un error» pensar que l'assetjament sexual només té a veure amb el cinema o amb Hollywood, ja que afecta «a tots els àmbits» i «tots hem estat còmplices» en normalitzar certs comportaments, des d'una floreta pel carrer a «un cop a les natges» suposadament afectuós.

«No és només qüestió d'Hollywood o d'un tipus que està malalt, és un problema de tota la societat que ho ha permès, tots n'hem estat còmplices», va dir l'actor amb motiu de l'estrena de Llueven vacas, un retrat col·lectiu sobre la violència masclista des del punt de vista psicològic, que s'estrenarà divendres.

Segons l'actor, el maltractament físic és l'última conseqüència d'un procés gradual d'anul·lació psicològica i en això precisament se centra la pel·lícula, a retratar la dinàmica destructiva que fa que una dona vagi accedint progressivament a perdre parcel·les de llibertat davant la parella. Sis parelles d'actors expliquen la història d'una parella a la pel·lícula.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook


Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema