Els Amics de les Arts incorporaran la música a la segona edició del Festival Festimams, que traslladarà la seva seu l'any vinent d'Arbúcies a Santa Coloma de Farners (Selva), segons ha informat avui un dels seus responsables, Rafael Faixedas.

Faixedas ha explicat que la cita manté la seva aposta per "un maridatge d'humor i gastronomia", però que s'incorpora aquesta línia musical sense renunciar als dos grans eixos.

"De fet, Els Amics de les Arts oferiran una xerrada per conèixer qui són, els seus orígens, com es van conèixer i anècdotes que tenen per explicar, tot amb el punt divertit que encaixa en aquest festival, però també interpretaran unes quantes cançons en versió acústica", ha detallat l'organitzador.

En total, el Festimams comptarà amb sis actuacions, entre les que hi ha també les del propi Faixeda en el seu habitual duo amb Carles Xuriguera al costat d'Albert Om, Pep Plaza, Toni Albà, Els Òscars i el Peyu.

El festival, que va reunir l'any passat sis-centes persones, espera arribar al miler el 2018 amb el canvi de seu del restaurant Mams d'Arbúcies a l'espai Lotus Blau del Balneari Termes Orion a Santa Coloma de Farners per ampliar aforament.

El Festimams, que compta amb el suport del celler 'El Xitxarel·lo' del Penedès, tindrà lloc al llarg dels pròxims febrer i març amb una combinació de sopars i espectacle que, en el cas dels Amics de les Arts i dels Òscars, buscaran un format més íntim denominat 'Una nit amb...'.