La programació d'hivern-primavera del Teatre Municipal de Roses oferirà un total de 17 espectacles. L'obra de màgia Ya no me ves #elchicoinvisible, inaugurarà la temporada el proper 21 de gener. Paraules Encadenades, de Jordi Galceran i sota la direcció de Sergi Belbel, prendrà el relleu el 27 de gener.

A Paradise, tres històries que passen en un mateix espai, l'habitació d'un prostíbul, parlen de la família, la soledat i de l'amor. Cinc de la nova generació d'actors catalans, alguns de Merlí de TV3, interpreten aquesta comèdia.

L'ovacionat Lluís Homar arribarà a Roses el 24 de març, per posar-se en la pell de Cyrano de Bergerac.

L'apartat teatral clourà el 28 d'abril, amb Dos más Dos, una divertida comèdia de parella que arriba a Espanya en forma d'adaptació teatral, després d'haver arrasat a l'Argentina en format pel·lícula.

La programació musical torna i els clàssics hi seran presents amb Un concert de pel·lícula, a càrrec d'Auró Quartet, el concert de Montserrat Bertral, i la Jove Orquestra de Figueres, els diumenges 25 de febrer, 29 d'abril i 13 de maig, respectivament.

També actuaran Sara Terraza (3 de març), Funkystep & The Sey Sisters (14 d'abril), Mark Pulido (21 de març) i la tradicional Cantada d'Havaneres de la Vila de Roses (1 de maig).

El teatre familiar del cicle Optimist oferirà Circ Cabaret Armando Rissotto (4 de febrer), El somiatruites (màgia, 4 de març), La Bella dorment (teatre musical, 8 d'abril), i La Rateta (teatre musical amb titelles, 6 de maig).