La vocalista i cantant irlandesa de la banda de The Cranberries, Dolores O'Riordan, ha mort sobtada als 46 anys ,mentre es trobava a Londres durant un sessió de gravació, segons ha confirmat el seu publicista i informa l'agència Reuters.

Mor Dolores O'Riordan

La cantant del grup irlandès "The Cranberries" va mostrar un "enorme coratge" fa uns anys al confessar que va patir abusos sexuals de petita. L'artista, de 42 anys i mare de tres fills, va revelar al diari "Sunday Independent" que una "persona de confiança" en l'entorn de casa de Limerick, al sud d'Irlanda, va abusar d'ella durant quatre anys. T

enia entre vuit i dotze anys i la traumàtica experiència ha estat una cosa que sempre "ha portat a coll", va declarar O'Riordan, que va destacar que li ha costat molts anys de teràpia superar aquest trauma. "Sento que m'he tret un gran pes de sobre. Sento que em va ajudar molt obrir-me i confessar-a tota la gent que va comprar els meus àlbums i que em vol", va assenyalar la cantant de veu punyent de "The Cranberries".

Dolores o'Riordan, líder de 'The Cranberries'

The Cranberries, amb la carismàtica Dolores al capdavant, va saltar a la fama internacional a principis dels noranta amb temes com "Zombie", "Dreams" o "Linger", i ha arribat a vendre més de 40 milions de discos a tot el món .

Després dissoldre el 2002, la banda de rock irlandesa va tornar a ajuntar-set anys després per iniciar una gira mundial d'un any i el 2012 van treure al mercat el seu últim àlbum, "Roses".