Els germans Roca seran els encarregats de preparar el menú del sopar benèfic, que organitza cada any el cantant anglès Elton John per a la gala dels Òscars, que se celebrarà el proper 4 de març.

En concret, el sopar organitzat per Elton John és una de les festes més importants de la nit després de la gala de lliurament de premis, on es congreguen gairebé tots els actors i famosos de Hollywood.

Aquest any, els germans Roca prendran el relleu del xef Gordon Ramsay per adaptar algunes de les creacions del Celler de Can Roca, que compta amb tres estrelles Michelin, per sorprendre en aquesta cita.

Joan Roca viatjarà a Los Angeles dies abans del sopar per organitzar les preparacions. Donat l'alt nombre de convidats, ja que s'esperen més de 1.000 convidats, l'equip del Celler de Can Roca comptarà amb l'ajuda de diversos cuiners amics.

Així, dos xefs de Los Angeles s'han desplaçat a Girona per començar a familiaritzar-se amb el menú dissenyat per a aquesta ocasió, que constarà de diversos entrants, quatre plats i unes postres.

"Crec que quedarà bé i crec que a Elton John i als seus convidats els agradarà al menú", ha assegurat Joan Roca sobre el menú, que comptarà amb una proposta en plats de tradició familiar i sabors de la Mediterrània revisitats sota l'òptica avantguardista dels Roca per sorprendre "un públic amb moltes formes diferents d'entendre el menjar".

"Pensem en un menú que sigui adaptable a un públic molt divers, molt heterogeni, amb moltes formes diferents d'entendre el menjar. Som inconformistes i sempre ho hem estat. Sempre diem que sí a propostes com aquestes, i després ja veiem com ens organitzem. Ara que ja ho tenim estudiat crec que sortirà bé. Evidentment és un repte, però ens agraden els reptes", ha recalcat el més gran dels Roca.

La Fundació Elton John porta 25 anys organitzant un dels esdeveniments benèfics més importants de Hollywood. En 2017, els fons recaptats van ascendir a 7 milions de dòlars i aquest any els organitzadors esperen superar aquesta xifra.