Txarango, Els Catarres i Els Amics dels Arts encapçalen el cartell del festival Canet Rock, que arriba a la cinquena edició i que tindrà lloc dissabte que ve 7 de juliol al Pla d'en Sala de Canet de Mar, on acollirà «12 hores d'activitat musical ininterrompuda», va anunciar ahir la directora general del festival, Gemma Recorder.

Macaco actuarà per primera vegada al Canet Rock, per interpretar els seus grans èxits dels últims anys combinats amb els temes del nou disc, i també ho faran per primera vegada les bandes emergents Sense Sal, encarregat d'obrir el festival, Pupil·les i La Sra. Tomasa.

Animal, Zoo i Doctor Prats són alguns dels grups que tornaran a actuar al festival, tres bandes joves que s'han consolidat en el panorama musical català en un temps rècord, i Animal presentarà el seu segon disc en exclusiva a Canet Rock.

«El ritme no pararà entre concert i concert», va detallar Recorder, per la qual cosa el festival comptarà amb les actuacions de Miquel del Roig i DJ Ernest Codina, que ja van actuar en altres edicions oferint versions i música de festa, i aquest any se'ls suma PD Busquets.

Música i ball en directe

Aquesta edició ha apostat per una nova proposta que combina la música i el ball en directe, cosa que no s'havia fet mai abans al festival, que arriba de la mà de Brodas Bros, una companyia de dansa i cultura urbana, i la banda de funk i soul La Soul Machine.

L'organització del festival ha optat per no convidar cap banda estrangera aquest any perquè els grups que actuaran ja han fet carrera a l'estranger i considera que aquesta edició «és més internacional que mai», va explicar la directora artística, Laura Duran.