Rozalén va presentar ahir a l´Auditori de Girona el seu darrer i exitós disc ´Cuando el río suena€´ , un espectacle en el que la cantant va viure probablement un dels moments més emotius de la seva gira.

Una de les composicions més especials del disc és ´Justo´ dedicat al seu oncle-avi, membre de la Lleva del Biberó, que va morir durant la Guerra Civil defensant la República. Poc abans de la guerra, Justo havia iniciat una relació amb una jove del poble, l´Ascensión. Ella marxar del poble acabada la guerra i la família mai en va saber res més. En un gir de guió inesperat, ahir, a l´Auditori de Girona, va aparèixer la filla de l´Ascensión.

Ho explicat el professor i futur degà de la facultat de Lletres de la UdG Àngel Quintana en el seu perfil a Facebook: "Avui, en el concert de Girona de cop hi volta ha aparegut la filla de l'Ascensión, estava entre el públic del concert i ha explicat que va arribar a Girona amb la seva familia quan ella tenia 7 anys. Rozalén l'ha convidat a trobar-se amb ella acabat el concert per abraçar-le i acabar de completar la memòria del seu oncle-avi"

En aquest vídeo, Rozalén parla de Justo amb la seva àvia