L'escola de música avançada i so EUMES de Girona va acollir ahir la presentació de la segona edició del concurs dirigit a talents emergents de la música electrònica Negrita Sound Talent, que destaca aquest 2018 per la incorporació de la DJ de reconeixement mundials Juicy M com a membre del jurat.

A més, aquest concurs, que comença ara el període de votacions i finalitza el 6 de juny, compta amb un jurat de nivell internacional, amb la voluntat de promoure joves talents, a la vegada que acabar-los de formar.

A la presentació hi va participar Joaquim Caballé, Brand Manager del grup Bardinet, segons el qual els membres del jurat «són números 1 en el seu sector». També hi eren presents Alex Montoya (Blanco y Negro Music), que vol oferir una bona base i una formació als participants, i Albert Torres (Orchard) que vol donar visibilitat a les plataformes digitals.

Cal destacar també que, a diferència de l´edició de l´any passat, Negrita Sound Talent vol promoure l´interacció amb els seguidors. Per això, la final d´enguany serà en una discoteca, on els DJ´s puguin estar en el seu àmbit, ja que l´any passat es va seguir en línia.

El paper d´EUMES

L´edició del 2017 va ser un èxit, segons els organitzadors, amb una xifra superior als 100 inscrits.

Els premis per al guanyador inclou material, suport econòmic, una actuació i, el més important, segons els protagonistes, és el curs de formació que ofereix l´EUMES al guanyador, ja que té 8 mesos de durada. També hi ha ajudes en la matrícula per a la resta de finalistes.