El guitarrista i compositor Toti Soler presenta aquest divendres, a les 9 del vespre, a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el seu espectacle Més de 50 anys.

En aquesta actuació, Toti Soler està acompanyat de la veu de Gemma Humet i el seu trio, amb Marc Prat al contrabaix i Arnau Figueres a la percussió.

L'artista vol proposar a l'espectador un nostàlgic recull de la seva obra de guitarra i cançó, amb l'estil mediterrani i universal que el caracteritza, a través de les millors cançons que ha compost durant els més de 50 anys de trajectòria.

Música als poetes

Toti Soler és reconegut per ser un gran professional posant música a la veu de molts poetes i ha protagonitzat col·laboracions amb cantautors d'arreu dels Països Catalans com Ovidi Montllor, a qui va acompanyar molts anys.

Gran part de la seva trajectòria en solitari s'ha mantingut de forma desconeguda per a molts. Per aquest motiu, l'espectacle d'aquest divendres no deixa de ser una bona ocasió per descobrir-lo.

Des que va començar amb Els Xerracs, l'any 1965, Toti Soler ha deixat al seu pas una llarga llista de cançons, amb una trentena de discos publicats.