El Black Music Festival tanca l´edició del 2018 amb un total de 12.000 assistents que han pogut gaudir dels 28 concerts i activitats que s´han portat a terme en els en els últims 18 dies.

Pau Marquès, director del Black Music Festival destaca que l´increment de públic es deu, en gran part, a la descentralització dels espais del festival, ja que "estem especialment contents d´haver augmentat, no només la programació a diferents zones de la ciutat, sinó arreu del país."

Un cartell variat

Black Music Festival segueix amb el seu objectiu de voler apropar la música afroamericana a nous públics. Això ho han aconseguit gràcies a un cartell molt variat i s´ha vist reflectit en forma de plens absoluts als concerts de Martha Reeves& The Vandellas, La Raíz, Black Music per Menuts, Big Black Rhino, Ibeyi o Black Music Pícnic, així com els descobriments de nous talents com Bitty McLean, The Soul Jacket o Eric Gales.

El propi Marquès destaca la varietat del cartell, perquè "hem aconseguit incrementar l´almagama de públic a qui hem acostat el Black Music Festival, des del jove amb La Raíz, al sènior amb Martha Reeves &The Vandellas, passant pel familiar amb el Black Music Pícnic, l´infantil amb el Black Music per Menuts o el més urbà amb Black Music Frontissa.

També s´ha volgut destacar el paper del projectes pedagògic Black Music Big Band, que ha aconseguit fer-se un nom en el panorama musical del país.

Per últim, Black Music Festival ha anunciat que la propera edició serà de l´1 al 17 de març de 2019.