Tremps Estudi Fotogràfic de Girona ha estat guardonat amb el premi Wedding Awards 2018 en la categoria de Fotografia i video. Ja fa cinc anys que Bodas.net atorga aquests premis a l´excel·lència en els serveis que han ofert les empreses del sector nupcial a nivell espanyol, i s´ha convertit en un referent per a molts a l´hora d´escollir els proveïdors en el seu gran dia.

Un any més, doncs, el portal Bodas.net ha donat els premis basant-se de manera íntegra en les opinions i valoracions que els clients que han portat a terme el seu casament han emès sobre les empreses que utilitzen els serveis de Bodas.net.

Aquest guardó reconeix al 5% de les empreses que han obtingut el major nombre de vots i les millors qualificacions de cada categoria entre 41.000 empreses.

Nina Perez, directivca de Bodas.net, ha comentat que no hi ha més experts que aquells que ja han pogut celebrar el seu casament ja que "ells són els que poden valorar realment els serveis dels professionals i la vital importància que té que aquests treballin de la millor manera possible".

Aquests premis consisteixen de 18 categoríes que es reparteixen entre: Banquet, Càtering, Fotografia i Vídeo, Música, Vehicle de casament, Transport, Invitacions, Detalls del casament, Flors i decoració, Animació, Pastís nupcial, Núvia i complements, Nuvi i complements, Bellesa i assessorament, Joieria, Lluna de mel, Organització i Altres categoríes.