La cantant Gloria Gaynor celebrarà els 40 anys del tema I will survive al festival Sons del Món Vi & Music de Roses. El concert tindrà lloc el dissabte 4 d'agost a la Ciutadella de Roses i les entrades van sortir ahir a la venda.

Gaynor és la primera confirmació del cartell de l'onzena edició del certamen empordanès. I Will Survive és una cançó considerada un clàssic de l'empoderament femení. Per primera vegada s'escrivia una lletra des del punt de vista d'una dona, que feia veure a l'examant que era lliure i podia seguir endavant sola. Publicada l'any 1978, va rebre un dels únics Grammys que s'han donat a la música disco.

Gloria Gaynor és considerada com una de les dives de la música disco dels '70 i '80 gràcies a èxits com Never can say goodbye, I am what I am, Reach out I'll be there o Can't take my eyes off you. També és una artista respectada per la lluita en campanyes benèfiques a favor de diferents col·lectius en risc d'exclusió social. Als 69 anys Gaynor continua fent gires mundials.

L'actuació a Roses en el marc del Sons del Món serà l'única d'aquest estiu a la Costa Brava.