Després de dedicar una setmana de manera íntegra al teatre arreu de la ciutat de Girona, avui conclourà la Setmana del Dia Internacional del Teatre.

Per aquest motiu, se celebrarà aquest migdia, al Centre Cultural La Mercè, l´Acte Central, amb la lectura pública del Manifest del Dia Internacional del Teatre,que ha estat escrit per Simon McBurney, i que serà a càrrec de l´actriu gironina Mireia Vallès.

Abans de la lectura del Manifest, hi haurà una actuació teatral col·lectiva a càrrec d´una quarantena d´actors i actrius de totes les edats, que porta per títol El Pa nostre de cada dia,creada i dirigida per la mateixa Mireia Vallès.

Així, doncs el muntatge es podrà gaudir a partir de les 12 del migdia. Just abans, hi haurà una actuació d´alumnes de centre de formació teatral El Galliner, amb una sèrie d´actuacions breus.

Així mateix, Nanu Ferrari dinamitzarà la vetllada durant tot el matí amb l´espectacle Passejant en Gruby. Els actes s´havien de fer a la plaça de la Independència però s´han traslladat a La Mercè per l´amenaça de pluja.