Una producció especial de l'Orquestra de Cadaqués, que celebra el seu trentè aniversari, amb la cantaora Mayte Martín, destaca en el programa del festival que anualment organitza la vila marinera, que també comptarà amb l'actuació de Noa, la cantant israeliana d'origen iemenita.

La cita arriba a la seva 47a edició amb una programació anunciada ahir en la qual figuren també concerts com els de Jarabe de Palo, Noa, Mishima, Electro Deluxe o El Petit de Cal Eril.

Jean-Pierre Dupuy i Pilar López-Carrasco, especialistes en música contemporània, interpretaran obres d'Oliver Messiaen.

El festival tindrà lloc del 3 al 15 d'agost i comptarà amb una vintena d'actuacions repartides per diferents escenaris, encara que les de més aforament seran a Sa Conca.

La inauguració anirà a càrrec d'Hora de Joglar, una banda que ha gravat el seu segon disc, Present, i la clausura correspondrà a la producció de Mayte Martín i l'Orquestra de Cadaqués.

Pau Donés, de Jarabe de Palo, celebrarà els seus 50 anys d'edat i els 20 anys del seu gran èxit La flaca. El cartell, tradicional emblema del festival des dels seus inicis, és obra del cineasta Albert Serra.