Celrà acollirà el pròxim 29 d´abril el primer Bona nit benparits! Bona nit benparits!de la gira de l´humorista arbucienc Fel Faixedas. Després de l´èxit de les actuacions que van tenir lloc el 2017, el còmic comença una segona gira que portarà l´espectacle a diverses poblacions de les comarques de Girona.

A Bona nit benparits! Faixedas interpreta 5 peces musicals i, entre cançó i cançó, explica la seva particular manera de veure el món. L´humorista es mostra "natural, planer, sincer i alegre" i proposa un espectacle carregat d´humor que pretén ser un cant divertit i serè al cicle de la vida.

La gira comptarà amb convidats virtuals de la talla d´Adrià Puntí, Gossos, Judit Neddermann, Miqui Puig o Roger de Gràcia, que se sumaran a un equip on també hi figura la banda El Furgón Oscuro.

La trajectòria de Faixedas

Fel Faixedas va formar part de Teatre de Guerrilla, amb qui va presentar cinc espectacles teatrals durant 12 anys, en els quals va sumar més de 1000 representacions per tota la península. Des de l´any 2000 ha fet diverses col·laboracions televisives a TV3 i també al món de la ràdio.

El 2010 deixa Teatre de Guerrilla i enceta una nova etapa juntament amb Carles Xuriguera sota el nom de Xuriguera&Faixedas, amb el qual realitza els espectacles No som res i Live, que porten arreu del país.

El 2017 Faixedas organitza el Festival Festimams, on combina la gastronomia i l´humor al restaurant Mams d´Arbúcies, i aquest 2018 reedita una segona edició a Santa Coloma de Farners doblant el número d´assistents.