Els artistes Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Ítaca Banda encapçalen el cartell del nou Festival Coordenades, que se celebrarà el 16 de juny a La Bisbal d'Empordà (Girona), ha informat l'organització en un comunicat.

Aquests artistes estaran acompanyats per Medusa Box, el cantautor Pau Blanc i el dj Slektah, en un festival que se celebrarà durant 12 hores en l'antic camp de futbol de la localitat i en el qual es preveu una assistència de 10.000 espectadors.

Els assistents podran veure l'estrena en directe de les noves cançons de Macaco, així com els nous treballs discogràfics de La Pegatina, Buhos i Mirabet, que a La Bisbal d'Empordà iniciarà la gira del seu tercer disc.

El festival Coordenades, presentat aquest dijous a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona, vol ser "un festival de referència i un punt de trobada" entre bandes consolidades i talent emergent.

Els concerts se celebraran en dos escenaris en l'antic camp de futbol i el festival comptarà amb una àmplia zona gastronòmica de 1.500 metres quadrats.