· DOMINICAL

La nova cuina empordanesa del Casamar de Llafranc

Quim i Maria Casellas són els actuals responsables d'un establiment que van fundar els seus avis fa seixanta anys

05.12.2015 | 10:53
Quim i Maria Casellas, a la terrassa del Casamar de Llafranc · Marc Martí

El Casamar de Llafranc és un hotel de dues estrelles amb vint habitacions i també un restaurant amb una estrella a la Guia Michelin; els germans Quim i Maria Casellas són els actuals responsables d´un establiment que van fundar els seus avis fa seixanta anys i que van consolidar els seus pares. Un reportatge al suplement Dominical d'aquesta setmana explica la història de l'hotel-restaurant i en què es basa la seva proposta gastronòmica. El Dominical inclou també, entre d'altres continguts, un reportatge sobre la restauració del santuari de Sant Llorenç del Mont, i un altre sobre la ciutat francesa de Narbona, situada a menys de dues hores de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema