DOMINICAL

El nou Bo.Tic i la cuina de la passió al Dominical

El cuiner Albert Sastregener i la cap de sala Cristina Torrent acaben d'estrenar un nou espai

18.03.2017 | 17:46
Cristina Torrent i Albert Sastregener davant del nou restaurant Bo.Tic, a Corçà

El cuiner Albert Sastregener i la cap de sala Cristina Torrent acaben d'estrenar un nou espai per al seu restaurant amb una estrella Michelin; sense deixar Corçà, s'han tralladat a una antiga fàbrica de carruatges i fusteria que han transformat en un espai ple de sabor, en molts sentits. Un reportatge al suplement Dominical que trobareu diumenge en l'edició impresa de Diari de Girona explica com ha quedat el nou Bo.Tic després d'aquest ambiciós projecte. El Dominical inclou també, entre d'altres continguts, un reportatge sobre l'eixample Malagrida d'Olot i un altre sobre les estades d'Aurora Bertrana al Berguedà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema