El Saló Nàutic que se celebra fins al 16 de novembre i que compta amb dos escenaris, el recinte de Fira de Barcelona a l'Hospitalet i el Port Vell de Barcelona, va obrir ahir les seves portes amb un 12% menys d'expositors. En aquesta edició són més de 600 expositors que presenten des de petites embarcacions, llanxes, velers i pneumàtiques, fins a vaixells a motor, iots i superios, passant per electrònica i accessoris.

Els expositors procedeixen de 19 països, que ocupen cinc pavellons del recinte de l'Hospitalet on s'exposen 2.000 vaixells, i la major representació correspon a Espanya, seguida de França, Itàlia, Portugal, Alemanya i Regne Unit.

Al Port Vell, s'ha instal·lat l'Exposició Flotant, que és la més gran que s'ha organitzat fins a la data ja que per primera vegada ocupa tres molls, en lloc de dos, i amplia el nombre de vaixells de gran eslora a 270, front als 220 de l'anterior edició.

Entre els iots més grossos de l'exposició del Port Vell es poden veure més de 40 superiots als molls de Barcelona i Espanya.