Caixa Catalunya ha comprat el 50% de la promotora Armilar-Procam que opera bàsicament a Múrcia, d'aquesta manera ha passat a tenir la totalitat de la societat a través del mecanisme de convertir més de 400 milions d'euros de crèdits en capital. L'entitat financera creu que així podrà garantir la continuïtat, a mitjà termini, d'una promotora que havia apostat per la diversificació i expansió en els darrers anys i ara pateix la crisi del sector.

El 2007 Armilar-Procam sumava actius de més de 500 milions d'euros i va registrar uns beneficis de més de 23 milions d'euros, segons consta en la memòria de Caixa Catalunya, sent una de la principals participades de l'entitat d'estalvi per volum d'actius.

Armilar és una societat que té la majoria dels seus actius en diversos punts de la costa espanyola. El més destacat és el complex hoteler, residencial i de golf Hacienda del Álamo (Múrcia), just els actius que Caixa Catalunya ha comprat.

Procam, d'altra banda, ha estat històricament el braç immobiliari de l'entitat, operant sempre en associació amb altres promotors i amb un volum de negoci al voltant dels 700 milions d'euros l'any.