el 2009

Lufthansa es reforça al Prat amb tres vols diaris directes a Milà

18.11.2008 | 20:27

L'aerolínia alemanya Lufthansa reforçarà la seva presència al Prat amb la posada en marxa al febrer de tres vols diaris directes de dilluns a divendres entre Barcelona i l'Aeroport de Milà-Malpensa de manera que la capital catalana serà la primera ciutat a Espanya que té vols directes a ciutats no alemanyes.

Els nous vols suposaran un increment del 16% en el nombre d'operacions de la companyia a Barcelona (arribant a les 136 setmanals) i l'oferta de places superarà les 2.600 places cada setmana, un 18% més.

El director general de Lufthansa a Espanya i Portugal, Stephan Semsch, ha confirmat l'aposta de l'aerolínia per l'Aeroport de Barcelona, ja que ha recordat que el 47% de tots els passatgers de la companyia a Espanya té com a origen o destí El Prat.

"Barcelona seguirà sent un destí pel qual continuarem apostant amb força", ha afegit, i ha subratllat que Lufthansa ha acumulat fins a l'octubre un creixement del 5% en el nombre de passatgers a Catalunya. Ha recordat que l'aerolínia serà present en la nova terminal T-Sud de l'aeroport del Prat que es preveu que estigui en marxa de cara a l'estiu que ve.

A partir de març, Madrid també tindrà vols directes amb Milà, cosa que suposarà un increment del 13% de la capacitat de Lufthansa a l'aeroport de Barajas. En total, el creixement del nombre de passatgers de l'aerolínia a Espanya aquest any en nombre de passatgers se situa aproximadament en un 2,5%.

Economia

L'Estat recapta un 41% més el 2016 en sancions tributàries a Girona

L'Agència Tributària assoleix la xifra rècord de 5, 2 milions d'euros, un milió i mig d'euros més...

El sector de l´automòbil centra les negociacions entre EUA, Mèxic i Canadà

Els tres països estan treballant per modificar el Tractat de Lliure Comerç de l'Amèrica del Nord

UGT reclama al Govern un model productiu sostenible

El sindicat promou una llei de canvi climàtic i un pla estratègic sobre «transició justa» per...

Un estudi estableix que les famílies gastaran 1.212 € per fill en el proper curs

Un estudi estableix que les famílies gastaran 1.212 € per fill en el proper curs

Els alumnes matriculats en l'educació pública pagaran una mitjana de 841 euros, mentre que els que...

Enllaços recomanats: Premis cinema