el 2009

Lufthansa es reforça al Prat amb tres vols diaris directes a Milà

18.11.2008 | 20:27

L'aerolínia alemanya Lufthansa reforçarà la seva presència al Prat amb la posada en marxa al febrer de tres vols diaris directes de dilluns a divendres entre Barcelona i l'Aeroport de Milà-Malpensa de manera que la capital catalana serà la primera ciutat a Espanya que té vols directes a ciutats no alemanyes.

Els nous vols suposaran un increment del 16% en el nombre d'operacions de la companyia a Barcelona (arribant a les 136 setmanals) i l'oferta de places superarà les 2.600 places cada setmana, un 18% més.

El director general de Lufthansa a Espanya i Portugal, Stephan Semsch, ha confirmat l'aposta de l'aerolínia per l'Aeroport de Barcelona, ja que ha recordat que el 47% de tots els passatgers de la companyia a Espanya té com a origen o destí El Prat.

"Barcelona seguirà sent un destí pel qual continuarem apostant amb força", ha afegit, i ha subratllat que Lufthansa ha acumulat fins a l'octubre un creixement del 5% en el nombre de passatgers a Catalunya. Ha recordat que l'aerolínia serà present en la nova terminal T-Sud de l'aeroport del Prat que es preveu que estigui en marxa de cara a l'estiu que ve.

A partir de març, Madrid també tindrà vols directes amb Milà, cosa que suposarà un increment del 13% de la capacitat de Lufthansa a l'aeroport de Barajas. En total, el creixement del nombre de passatgers de l'aerolínia a Espanya aquest any en nombre de passatgers se situa aproximadament en un 2,5%.

Economia

L´Audiència Nacional obre judici contra Rato i els exdirectius de Bankia

La justícia investiga la gestió de l'entitat financera entre els anys 2010 i 2011 per determinar...

L´atur registrat de les dones cau la meitat que el dels homes a Girona des del 2013

Les dades recollides per UGT confirmen que creix la temporalitat en contractació de gènere. Les...

Treball multa amb 6.251 euros un anunci sexista

Inspecció de Treball ha sancionat amb 6.251 euros una empresa de Girona que buscava una...

Enllaços recomanats: Premis cinema