L'empresa Aconda Paper de Flaçà ja ha redactat el pla de viabilitat per garantir la producció i superar el concurs de creditors. El pla s'estructura en un horitzó de tres anys i preveu especialitzar-se en la producció de varietats dedicades a la impressió digital o bé en paper ignífug. Des del comité d'empresa s'explica que les produccions preveuen passar de les 47.000 a les 56.000 tones d'aquestes varietats.

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy ha explicat que el Govern estudia la possibilitat d'estudiar una estratègia conjunta del sector paperer a Girona.

L'atur dels treballadors d'ONO a Barcelona en el seu tercer dia de vaga ha tingut un seguiment del 60% de la plantilla a la capital catalana, segons CCOO.

Els treballadors que subministren combustible als avions dels aeroports de Girona-Costa Brava, Sabadell i Reus han convocat aturades parcials de dues hores per torn per als dies 25 i 27 de novembre, i 5 i 8 de desembre. A Vilobí d'Onyar, les aturades les faran les disset persones que l'empresa SLCA S.L., formada a parts iguals per BP i Repsol, té en plantilla.

Repsol YPF va dir ahir que el mes de gener passat de 2007 va descartar un possible acord amb el grup rus Lukoil consistent en un creuament de participacions accionarials, així com un acord de participació conjunta en reserves de petroli. Aquest acord, que tenia la finalitat d'augmentar les reserves de cru de la companyia espanyola, anava a ser el fruit de negociacions iniciades el2006.