El fabricant de pa ultracongelat i brioxeria Bellsolà, amb seu a Aiguaviva, ha completat el refinançament del seu deute per valor de dotze milions d'euros. Així ho avançava ahir el diari econòmic Expansión, que també anunciava un acord de la companyia gironina per convertir-se en distribuidor a Espanya del fabricant alemany Brinker.

Bellsolà ha tancat l'acord per refinançar el seu deute amb el banc britànic HBOS, BBVA i La Caixa. També hi ha participat Banesto, concedint a la companyia un crèdit pont de dos milions d'euros.

No descarta una adquisició

En declaracions al mateix diari, el director general de la companyia, Bosco Fonts, explicava que Bellsolà, que preveu deixar enrere les pèrdues l'any 2010, no descarta créixer adquirint alguna empresa del sector.

La companyia, fundada per la família Bellsolà, és propietat des de l'any 2003, dels fons de capital risc qualitats Equity Partners (53,1%) i Landon Investments (43,45%), controlats per les families Polanco (Prisa) i Gallardo (Almirall), respectivament. Pere Bellsolà, nét del fundador, manté el 3,45% del capital.

Bellsolà, amb una plantilla formada per 400 persones, és actualment la quarta empresa espanyola del sector de fabricants de masses congelades per darrere d'Europastry-Fripan, Berlys i Panamar.