El grup hoteler Mas de Torrent ha venut l'Hotel Albons a un grup inversor d'hostaleria i oci rus per dos milions d'euros, segons va explicar el director general del grup, Àlex Figueras.

El grup Mas de Torrent deixarà de gestionar l'Hotel Albons a partir del pròxim 1 d'octubre i centrarà el seu negoci en els altres tres establiments que controla: els hotels Mas de Torrent (Torrrent) i El Far (Llafranc) i el restaurant El Mirador (Palamós).

Figueras va assegurar que l'Hotel Albons -que va ser adquirit el 1999- no respon al segment de luxe dels altres establiments de Mas de Torrent, de manera que el grup ha decidit vendre'l i invertir un milió d'euros a millorar els altres dos hotels que gestiona.

Mas de Torrent podria obtenir un milió d'euros més en concepte d'incentius per part del grup inversor rus que ha adquirit l'Hotel Albons -de manera que l'operació ascendiria fins als tres milions-, en el qual pretenen atreure un públic turístic familiar i esportiu.

Nou hotel a la vista

El grup hoteler català està esquivant bé els efectes de la crisi econòmica, segons que ha assenyalat Figueres, i s'està plantejant l'obertura d'un nou hotel de luxe a la costa catalana.

A banda del negoci hoteler, el grup Mas de Torrent també compta amb una divisió immobiliària, que ofereix habitatge d'alt estànding de venda i de lloguer a la zona del Baix Empordà.

Per a donar servei al sector residencial i vacacional, també disposa d'una àrea de serveis, que ofereix manteniments de jardins i piscines, personal de neteja, entrenadors personals o bugaderia.