Altadis ha incrementat 15 cèntims el preu de les seves principals marques de cigarrets, tant de tabac negre com de ros, entre elles Fortuna, Ducados i Nobel, ha informat avui la companyia d´Imperial Tobacco.

Així, amb l'increment de preus, que entrarà en vigor a partir d'avui segons una resolució publicada al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), els paquets de les marques de cigarretes Fortuna, Ducados negre i Nobel passaran a costar 3,15 euros , davant l'anterior preu de 3 euros.

Per la seva banda, el preu del paquet de Ducados ros arribarà als 2,95 euros, de manera que s'encareix 10 cèntims respecte al seu anterior import.

Pujada general

Pel que fa a les altres marques de la tabac hispano-francesas, el preu del paquet de BN es situa en 3,15 euros, amb una pujada de 15 cèntims, mentre que la paquet de Brooklyn passa a costar 3 euros, 15 cèntims més que abans. Una altra de les marques d'Altadis, Habanos, eleva el seu preu també 15 cèntims d'euro, fins a situar-se a 3,45 euros.

Per la seva banda, els paquets de JPS i West pujaran 15 cèntims, fins als 2,85 euros i 3 euros, respectivament, mentre que els Davidoff, tant en la seva versió 'Classic' com 'Gold', eleven el seu preu també 15 cèntims, fins als 3,65 euros.

Pujada de Malboro i Chesterfield

La pujada de les principals marques d'Altadis es produeix tan sols uns dies després que Philip Morris incrementés 15 cèntims el preu per paquet de les seves principals marques de cigarrets, entre les quals figuren Marlboro, Chesterfield i L&M.

Amb l'increment de preus, el paquet de l'emblemàtica marca Marlboro queda establert en 3,60 euros, enfront del preu anterior de 3,45 euros, mentre que el format Marlboro Pocket ha passat de tres a 3,15 euros.

La multinacional nord-americana ha pujat també 15 cèntims el preu de Chesterfield, fins a 3,35 euros, i el d´ L & M, fins a situar el paquet a tres euros. Per la seva banda, la marca Next ha passat a costar 2,95 euros i Philip Morris 2,85 euros.