CCOO va denunciar abandonament de Correus com a servei públic així com la retallada de les inversions, especialment a Catalunya, que posen en perill el futur d'aquest servei públic. Davant la retallada d'inversions i la precarietat laboral, CCOO planteja amb la resta de sindicats una sèrie de mobilitzacions que podrien concloure amb una jornada de vaga a finals de març. A Girona, el sindicat va denunciar ahir que l'any 2009 Correus només va adjudicar 2,14 dels 4,17 milions d'euros previstos en inversions. Per aquest 2010 s'han pressupostat 1,6 milions d'euros.

A més, CCOO denuncia greus deficiències en edificis i locals -al centre de classificació de Mas Xirgu treballen a 14º C i a Sant Feliu de Guíxols no estrenen una oficina perquè falta donar l'alta dels comptadors i la llum-, la falta de renovació de la flota de vehicles, la falta de personal i l'increment de la taxa de temporalitat.

La falta de personal (a diferència d'altres províncies no hi ha hagut des de l'any 2006 una convocatòria de procés de consolidació) comporta, segons el sindicat, "importants acumulacions de correspondència, principalment a Palamós, Castelló d'Empúries, Arbúcies, Lloret, els districtes 5 i 6 de Girona i la zona de Germans Sàbat de Girona".