Les cambres de comerç catalanes celebren avui eleccions per elegir les persones membres dels respectius plenaris. Més de 60.000 empresaris gironins estan cridats a votar, entre les deu del matí i les sis de la tarda, en els col·legis electorals repartits pels diferens punts de la demarcació.

A les comarques gironines, amb tres cambres de comerç -Girona, Palamós, i Sant Feliu- la participació es preveu escassa. Amb llistes gairebé consensuades al 100%, es preveuen pocs centenars de vots. Els empresaris podran exercir el seu dret a vot en els grups i categories en què figurin inscrits fins a escollir 40 representants a la Cambra de Girona, 23 a la de Palamós, i 21 a la de Sant Feliu. A la Cambra de Girona, només en 2 d'aquests grups el nombre de candidats és superior al de llocs a cobrir. A Sant Feliu, hi ha més candidatures que llocs a cobrir en tres categories, mentre que a Palamós el consens és total.

A mitjans de juny, es preveu la reelecció dels actuals presidents: Domènec Espadalé (Girona), Xavier Ribera (Palamós) i Joan Puig (Sant Feliu de Guíxols).