Més de 200 persones van assistir ahir a l'assemblea convocada pels sindicats UGT i CCOO a l'aeroport del Prat de Llobregat per mobilitzar els empleats en la vaga general del pròxim 29 de setembre, en què esperen paralitzar l'aeroport barceloní. El secretari general d'UGT, Josep Maria Álvarez, i el de CCOO, Joan Carles Gallego, es van dirigir als empleats de l'aeroport a l'assemblea.

El líder d'UGT confia que "el 29 de setembre es paralitzi l'aeroport perquè no hi haurà mitjans de transport per accedir-hi i els avions no podran sortir per falta de personal de terra i controladors".

"Les persones que tinguin un bitllet per a aquell dia l'haurien de canviar i les companyies aèries haurien de tenir present la convocatòria i no vendre bitllets per a aquell dia", va dir Álvarez.

El dirigent d'UGT es va mostrar "convençut" que la vaga "serà un èxit de participació que farà reflexionar el Govern sobre les mesures que ha pres i fer marxa enrere en la reforma laboral com ha fet amb tantes altres coses".

"El pròxim 29 de setembre paralitzarem el país, la vaga general serà un èxit de participació perquè quan expliquem als treballadors que les reformes que s'estan posant en marxa són inútils per sortir de la crisi i per crear ocupació, i a més són injustes perquè retallen drets laborals, els treballadors entenen que han de paralitzar el país", va dir Joan Carles Gallego.