El secretari general d'UGT-Andalusia, Manuel Pastrana, va exhortar ahir tots els sectors socials a secundar la vaga general del 29 de setembre perquè, segons la seva opinió, la reforma laboral afecta tota la societat i va demanar expressament als avis que aquest dia "no cuidin els seus néts".

Pastrana, que al costat del seu homòleg de CCOO-A, Francisco Carbonero, va presidir un acte de suport a la vaga general protagonitzat per cinc organitzacions andaluses de consumidors, economia social i de veïns, va assenyalar que la reforma laboral que impulsa el Govern no és un assumpte exclusiu dels treballadors, sinó de tota la societat perquè amenaça l'estat del benestar.

"El 29 de setembre ha de ser un dia sense consum, un dia sense transport ni serveis públics, un dia en el qual es facin visibles el milió d'aturats andalusos i els pensionistes; en què els avis participin en la vaga sense atendre aquest dia els seus néts perquè són una part fonamental per al funcionament del país", va emfasitzar.

Campanya informativa

CCOO va continuar ahir amb la seva campanya de difusió sobre la vaga general. Durant tot el dia, es van repartir octavetes per la comarca de l'Alt Empordà i per l'estació d'autobusos de Girona. Una acció informativa que continuarà avui a la comarca del Baix Empordà on es repartirà informació per diversos municipis.