El grup turístic Viajes Marsans va sol·licitar la seva liquidació anticipada a causa que és "inviable" recuperar l'activitat comercial de la companyia, segons va informar l'empresa en un comunicat. La petició va ser presentada divendres passat davant el Jutjat Mercantil número 12 de Madrid després d'una reunió entre la dirección de l'empresa amb ?l'Administració Concursal, que va tenir lloc dimarts passat.

"La nul·la activitat comercial que té actualment l'empresa", va obligar la companyia turística a presentar la sol·licitud, segons el comunicat de la signatura. Així mateix, va assenyalar que Viajes Marsans, filial del Grup Marsans, es troba "davant una situació en la qual no hi ha aspectes de reactivar la venda de viatges". L'empresa fa referència també al fet que "la generació de liquiditat per la venda d'actius i cobrament de deutes, crèdits o drets existents no està resultant, ni en quantia ni en termini, com inicialment es podia preveure".

Viajes Marsans va indicar en el comunicat que pren aquesta decisió amb l'objectiu de "salvaguardar de la millor manera possible els interessos de tots els creditors" i així evitar incrementar "innecessàriament el deute contra la massa". Al juny passat, Marsans va deixar de ser propietat del president de la patronal empresarial.