El grup hoteler espanyol AC Hotels i la cadena Marriott International han arribat a un acord preliminar per formar una joint venture amb l'objectiu de gestionar i franquiciar una nova marca hotelera compartida a Europa i Llatinoamèrica. Les dues cadenes hoteleres esperen completar l'acord abans de final d'any, de manera que la nova marca "AC by Marriott" es llanci el 2011. La cituat de Girona alberga actualment un establiment d'AC Hotels.

El preu de l'habitatge de segona mà a Girona ha caigut un 2,6% durant el darrer trimestre, segons l'últim informe sobre l'habitatge de segona mà fet pel portal immobiliari fotocasa.es en col·laboració amb l'escola de negocis IESE. És el descens més important de tot Catalunya on de mitjana el retrocés ha estat d'un 1,3%, cosa que se situa als 3.027 euros per metre quadrat.

El Banc Central Europeu (BCE) ha decidit mantenir els tipus d'interès a l'1%, el seu mínim històric. Un tipus d'interès que es manté des de fa gairebé un any i mig.

Els controladors han trencat les negociacions amb Aena per redactar el conveni col·lectiu perquè consideren que l'empresa ha incomplert l'acord de mínims.