El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, no descarta la convocatòria d'una nova vaga general si el Govern "tira pel dret" i precipita una reforma de les pensions a "cop de decret".

Toxo, en declaracions als mitjans abans de participar en una assemblea de delegats de CCOO de Madrid, va denunciar que el Govern s'està acostumant "perillosament" a la via del decret i que si persisteix en aquesta actitud amb la reforma de les pensions, el conflicte que els sindicats tenen obert amb el Govern "seguirà endurint-se amb el pas dels dies i setmanes".

"Jo no descarto altres formes d'expressió, de mobilització, però no vull anticipar cap d'elles, dependrà del que faci el Govern", va afirmar Toxo en ser preguntat per si de cas els sindicats estudien una nova vaga general per al mes de gener.

Accions a Girona

La mobilització sindical en contra "la retallada de drets laborals i socials" continua. Al llarg del dia d'avui s'han organitzat diverses accions a la província de Girona com ara el repartiment d'octavetes en diversos polígons industrials o concentracions.