Les plantes que Càrnies Vilaró té a Sils i Granollers travessen una difícil situació econòmica i podrien acabar tancant, de la mateixa manera que la de Mollerussa, segons UGT, que assegura que així els ho han comunicat els administradors concursals de la companyia.

El comitè d'empresa de la planta lleidatana de Vilaró va mantenir ahir una primera reunió amb els responsables judicials de l'empresa per negociar les indemnitzacions pel tancament d'aquest escorxador, on treballen 58 persones.

A la reunió, que va acabar sense acord, els administradors van proposar indemnitzar la plantilla amb 20 dies per any treballat, que és el mínim que fixa la llei i que el comitè considera del tot insuficient, segons va explicar el seu president, José María Mené (UGT).

Els representants sindicals van recordar que des que Vilaró va adquirir a Primayor Food la planta de Mollerussa, l'any 2008, els salaris de la plantilla s'han anat retallant, de manera que han exigit una major indemnització que permeti compensar d'alguna manera aquesta situació. No obstant això, segons Mené, els responsables de la companyia es neguen per ara a augmentar les indemnitzacions ja que, asseguren, les plantes de Sils i Granollers també corren perill i, en cas de tancar, hauria d'oferir als treballadors les mateixes condicions econòmiques pels acomiadaments.