Gros Mercat, la primera cadena de cash&carry d'Espanya dirigida exclusivament a professionals, inaugura un nou centre a Vitòria-Gasteiz amb gairebé 4.000 metres quadrats de superfície i 10.000 articles a disposició dels professionals de l'hostaleria i el comerç. Amb aquesta obertura Miquel Alimentació Grup, amb seu a Vilamalla, reforça la seva presència a Euskadi.

Dirigit per Joseba Azpitarte Seoane, el nou Gros Mercat de Vitòria-Gasteiz dóna feina a 16 persones, 9 d'aquests llocs de treballs són de nova creació. El nou establiment substitueix l'actual Gros Mercat, que funcionavat des del 1995.

Més de 50 centres

L'ensenya de cash&carry de Miquel Alimentació Grup compta amb 54 centres a 10 comunitats autònomes, concretament a Catalunya, Madrid, Balears, Castella la Manxa, Castella Lleó, Comunitat Valenciana, La Rioja, Murcia, País Basc i Andalusia. Aquesta línia està orientada en exclusiva a la venda per a l'hostaleria, la restauració i els comerços.

Gros Mercat, dedicat en exclusiva a professionals, rep anualment més de 2.500.000 de visites de professionals de la petita i mitjana restauració i el comerç. Gros Mercat ofereix un ampli assortiment de més de 14.000 referències entre productes de gran consum, frescs, basar i equipament professional.