Rieju preveu iniciar la producció de la seva motocicleta elèctrica a finals del mes de maig, un cop hagi passat les validacions corresponents. La previsió de la companyia és que de la fàbrica de Figueres surtin un miler d'escúters el primer any.

El director de la companyia, Jordi Riera, va explicar el calendari de producció després d'una visita del candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que va ser acompanyat per l'alcalde de Figueres, Santi Vila.

Trias va proposar dispensar de l'impost de circulació motocicletes i cotxes elèctrics per fomentar el seu ús i va anunciar que el grup parlamentari de CiU a Madrid demanarà que es modifiqui la normativa sobre la fiscalitat d'aquest tipus de vehicles.

També va apostar perquè la capital catalana es converteixi en capital de la moto elèctrica "per millorar la seva qualitat ambiental" i va manifestar que "no hi ha d'haver cap dificultat per comprar-se una moto elèctrica".

La motocicleta MIUS (Mobilitat Individual Urbana Sostenible), el primer model de moto elèctrica dissenyada i fabricada íntegrament a Catalunya i es vendrà per uns 4.000 euros. Amb una potència de 4 kW, té una autonomia de 50 quilòmetres, una velocitat màxima de 75 km/h i un temps de recàrrega que varia de les dues hores (per al 80%) fins a les vuit per a la completa. El juliol, també es posarà a la venda un ciclomotor, amb prestacions una mica inferiors i per un preu de 3.000 euros.