La direcció de la cadena d'electrodomèstics Miró ha anunciat als sindicats la seva intenció de presentar un concurs de creditors en no poder pagar els proveïdors, segons que han informat fonts sindicals, que confien que aquesta situació no comporti la destrucció dels llocs de treball.

La direcció de l'empresa, ubicada a Martorell, ha anunciat un concurs de creditors, encara que s'ha compromès a no tancar cap de les 150 botigues que té actualment repartides per tot Espanya, segons va dir el president del comitè d'empresa, Aitor Ballabriga. A les comarques gironines, la cadena compta amb cinc establiments a Girona, Salt, Figueres, Olot i Lloret de Mar.

Segons Ballabriga, la direcció de la cadena s'ha reunit amb els sindicats per explicar-los la situació de la firma.

"La notícia és preocupant perquè afecta tots els empleats i genera incertesa, però és positiva dins del que cap perquè no suposa la reducció d'ocupació", va assegurar Ballabriga.

Un representant de la direcció de la cadena d'electrodomèstics va assegurar que s'estan plantejant les mesures necessàries per garantir la viabilitat de l'empresa, encara que va declinar pronunciar-se sobre el concurs de creditors.